Trakya Üniversitesi UNESCO kürsüsünden ‘Psikososyal’ eğitim

featured
service

Trakya Üniversitesi, UNESCO Eğitimde Kalite ve Dijital Dönüşüm Kürsüsü E-Eğitim platformu, “Deprem Sonrası Çocuklarımızın Psikososyal Durumları” eğitim içeriği ile erişime açıldı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Trakya Üniversitesi bünyesinde kurulan ve kendi çalışma alanında dünyada üçüncü, Türkiye’de ise ilk ve tek olma özelliği taşıyan UNESCO Kaliteli Eğitim ve Dijital Dönüşüm Kürsüsü, faaliyetlerine devam ediyor.

Pandemi ve afet gibi olağanüstü durumlar için e-eğitim platformunun oluşturulduğu kürsüde “Deprem Sonrası Çocuklarımızın Psikososyal Durumları” başlıklı eğitim içeriği, kullanıcıların erişimine açıldı.

Konuya ilişkin bilgiler paylaşan Trakya Üniversitesi UNESCO Eğitimde Kalite ve Dijital Dönüşüm Kürsüsü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Erdem Demiröz, “UNESCO Kürsüsü kapsamında hayata geçirilen e-öğrenme platformu, farklı eğitim içerikleri ile erişime açık kalacaktır. Eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılar için katılım belgeleri düzenlenecek. E-Eğitim platformu için hazırlanan kullanım kılavuzunu haber ekinden indirebilirsiniz. Yeni eğitim içerikleri erişime açıldıkça, kullanıcılar sistem üzerinde kayıtlı e-posta adresleri üzerinden bilgilendirilecektir.” dedi.

Bu arada Duygu Dostu Eğitim Derneği ve Emotional Coaching Türkiye Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Nalan Kuru moderatörlüğünde alanında uzman isimlerin katkıları ile gerçekleştirilen “Duygu Koçluğu: Deprem Sonrası Çocukların Psikososyal Durumları” başlıklı webinar içeriklerinden üretilen mikro e-eğitim içeriklerine ücretsiz olarak https://unichair.trakya.edu.tr/ adresindeki e-learning platform bağlantısı üzerinden erişim sağlanabiliyor.

Trakya Üniversitesi UNESCO kürsüsünden ‘Psikososyal’ eğitim

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BasınPress ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin